Rapperen Kamelen ble pågrepet under konsert i Kristiansand

Det er et spørsmål om rettssikkerheten hans er like stor som alle andres, sier advokaten. Rapperen er nå løslatt av politiet.

ARRESTERT: Den norske rapperen fra Laksevåg utenfor Bergen, Kamelen, hadde konsert i Kristiansand i går. Denne ble avsluttet av politiet like etter midnatt på grunn av bråk. Her er Kamelen avbildet under en konsert under G-Fest 2018 i Bergen. Foto: Gonzales Photo - Jarle H. Moe / Scanpix
ARRESTERT: Den norske rapperen fra Laksevåg utenfor Bergen, Kamelen, hadde konsert i Kristiansand i går. Denne ble avsluttet av politiet like etter midnatt på grunn av bråk. Her er Kamelen avbildet under en konsert under G-Fest 2018 i Bergen. Foto: Gonzales Photo - Jarle H. Moe / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I går kveld holdt Laksevåg-rapperen Kamelen en konsert i Kristiansand. Rundt midnatt avsluttet politiet konserten.

- Det ble såpass mange forhold i løpet av så kort tid at politiet på stedet besluttet seg for å avslutte konserten, sa operasjonsleder Eivind Formo ved Agder politidistrikt til Dagbladet i natt.

- Ikke vold

Grunnen var ifølge politiet å «opprettholde sikkerhet for publikum og ro og orden». Artisten Kamelen, som egentlig heter Marcus Mosele, var én av seks som ble anholdt av politiet.

- Jeg kan bekrefte at Kamelen ble pågrepet i natt under en konsert. Basert på informasjonen som jeg har fått, så skal det være basert på utsagn som han kom med under konserten, sier hans advokat, Jørgen Riple, til Dagbladet.

Etter det advokaten kjenner til, ble Kamelen arrestert «på grunn av verbale ytringer under konserten».

- Etter det jeg kjenner til, er det ikke snakk om vold, bare verbale ytringer. Ifølge den informasjonen jeg har fått, så er det han sa innenfor hva en artist kan si når han opptrer. Det framstår som lovlig, sier Riple.

NRK-profilen Leo Ajkic skal være manageren til Kamelen. Han har blant annet lagt ut et innlegg som viser til en konsert som artisten skal ha i Oslo i januar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer