Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Rapperen LL Cool J: - Kutt volden

LOS ANGELES (Dagbladet.no): Rapperen LL Cool J (32) markerer klar avstand til vold på sitt nye album.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

På albumet «G.O.A.T», som selvsagt er en rap-forkortelse for Greatest of All Time, demonstrerer han at han er en genuin rap/hip-hop-artist, skriver Los Angeles Times.

Og han markerer seg som en talsmann for ikke-vold-kampanjen i USA. Rapperen håper å ryste det apatiske USA med låta «Homicide». Et land som sitter og ser på den stigende volden i ghettoene i de største byene - og volden i skolegården.

- Jeg har lyst til å få til en slags dialog. Hvis denne låta kan inspirere en person til å stoppe et annet menneske for å begå vold, da har jeg oppnådd mye.

LL Cool J har forresten jobbet over gjennomsnittet i det siste: Sett bort i fra at han er klar med ny plate, er han med i tre filmer. I tillegg skriver han bok.

MOT VOLDEN: - Hvis låta kan inspirere en person til å stoppe et annet menneske for å begå vold, har jeg oppnådd mye, sier rapperen LL Cool J