Rappstevne på Blå

Denne kvelden møter amerikaneren 8-Off Agallah deler av den norske hiphopkremen. Blant andre stiller Tommy Tee, Tungtvann og Pen Jakke på scenen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Førstkommende torsdag kommer Stress.no vol 3. Slippet feires på klubben Blå i Oslo onsdag 6. juni. I tillegg til bidragsyterne til samleskiva har Stress.no i samarbeid med Soul Kitchen hentet inn internasjonal hjelp, amerikaneren 8-Off Agallah. Rapperen har fortid som produsent og Mc, har gitt ut et par singler og gjestet for kjente navn som Busta Rhymes, EPMD, Heltah Skeltah og Onyx.

Agallah er for tida aktuell med singelen Rich Get Rich Remix sammmen med blant annet Lil Dap, Ed O.G, Chubb Rock og Krumb Snatcha.

Til høsten kommer en singelen han gjorde sammen med Tommy Tee, Ruck fra Heltah Skeltah og Starang Wondah fra O.G.C. Agallahs album er også ventet til høsten.

Norsk på norsk

Men mye av norsk hiphop-krem kan du også få med deg denne onsdagen. Nord-Norges Tungtvann, Østens Pen Jakke og Oslo Vests Uro stiller.

Tungtvann vant i februar Alarmprisen for årets beste låt med «Ubudne gjesta». Fra Pen Jakke kan vil la oss påvirke av små historier og ny-snekrede vendinger som skal ta vare på det positive. Uro fra ambassadeghettoen kjører vel på med sporet «Hei Lydmann» hvor kjendiser som Tom Sterri, Aqua-Lene, Christer Sjøgren og Arve Juritzen får kjørt seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer