Rasende festlig

Petter Solberg får salget av rallyspill til å ta helt av. Her er de beste spillene!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Motorsport i Norge er ikke hva det en gang var. Trauste nordmenn har aldri kunnet sole i seg glansen fra glamorøse formel 1-helter, så vi tok til takke med Martin Schanches oppvisninger på Lyngåsbanen.

Det var naturligvis moro nok, det, men Martin Schanche er ikke mindre beskjeden enn at han stiger ned fra tronen og til Nettavisen utroper Solbergs prestasjon til det største som har skjedd i norsk motorsports historie.

Økte inntekter for alle

Helgas VM-seier betyr ikke bare enda mer penger på en allerede velfylt konto for Petter Solberg. Den betyr også mer penger til bilspillprodusentene.

Solbergs lange vei mot målet har nemlig gitt større interesse for rallyspill, noe spillansvarlig Magnus Tellefsen hos Akers Mic i Oslo kan bekrefte:

- Alle går og venter på WRC 3 og vi har måttet sette opp skilt med utgivelsesdato (19. november, journ.anm.) på grunn av den store etterspørselen. Det har dessuten blitt solgt en del av Colin McRae 4 under VM og etterspørselen etter bilspill har økt betraktelig under rally-VM, forteller Tellefsen til Dagbladet.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer