Rasende på Cruz og Cruise

En venn av Nicole Kidman sier til amerikansk presse at hun er rasende over forholdet mellom Tom Cruise og Penelope Cruz.

Australierne Nicole Kidman og Russell Crowe rakk bare å slappe av på den romantiske Fiji-øya ei knapp uke. Til turtelduene Cruise og Cruz kom flaksende inn.

Fiji-ferien hadde ekteparet Cruise og Kidman bestilt før de tok ut separasjon i mars. Nå sier en venn av Kidman til People at hun ble rasende da hun fikk vite om at eks-mannen hadde et forhold til den 27-årige spanske skuespilleren.

I sjokktilstand

- Nicole var i sjokktilstand. Hun sa han hadde forsikret henne om at det ikke var noe på gang. Hun har hele tida lurt på hvorfor ekteskapet tok slutt. Dette kan være grunnen, sier Kidmans venn. Vitner påstår å ha sett paret sammen allerede før Cruises separasjon fra Nicole Kidman var et faktum. - Tom og Penelope har gått ut sammen siden 6. juli, sier Tom Cruises talsmann. Den spanske skuespilleren var også i 39-årsdagen til Cruise.

PR-stunt?

Men noen tviler på at forholdet i det hele tatt er tilfelle. Cruise og Cruz traff hverandre første gang under innspillingen av filmen «Vanilla Sky» i fjor høst. Redaktøren i ukebladet US Magazine, Todd Gold, spekulerer i om forholdet kan være et PR-stunt for å skape blest om filmen. De to skuespillerkollegene fløy sammen til Fiji, men ingen så dem faktisk sammen der. Ryktene om at Cruise er homofil og at ekteskapet med Nicole Kidman var et skalkeskjul, trekkes også fram igjen: Tom trengte et nytt kvinnelig «skjold», spekulerer Todd Gold.