Tom Cruise i Norge

Rasende på filmcrewet

Tom Cruise, som nylig gjestet Norge med filmcrewet, ble rasende da han så noen av dem bryte coronareglene.

SKJELLER UT CREWET: Tom Cruise skjeller ut filmcrewet under innspillingen av «Mission: Impossible 7» etter at to i crewet hadde stått for nærme hverandre. Reporter: Christian Roth Christensen Foto/video: Paramount Picures/NTB/Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se mer
påvist smittet 58 200 +466
innlagt 150 -8
døde 517 +6
påvist smittet 93 900 000+740.1K
døde 2 010 000 +14.6K
Se mer

NEW YORK (Dagbladet): - Ser jeg dere gjøre det igjen, er dere faen meg ute, sier en rasende Tom Cruise i et lydopptak den engelske avisa The Sun har fått tak i.

Hendelsen er også bekreftet av Variety.

Tidligere i år var Cruise og et filmcrew i Norge for å filme deler av «Mission: Impossible 7». I sommer bisto kulturminister Abid Raja Cruise med nasjonale endringer i både regjeringens covid-19-forskrift og innreiseforskrift, slik at stjerneskuespillere og filmarbeiderne fikk lov til å reise hit å lage actionfilm, uten å være i karantene eller risikere stengte grenser.

STRENGT REGIME: Smittevernpersonell stoppet innom filmsettet til Mission Impossible og forlot stedet med en sort testbeholder. Video: Lars Eivind Bones / Knut-Eirik Lindblad / Dagbladet Vis mer

- Gullstandarden

Det var under ytterligere opptak for filmen i Storbritannia at det sprakk for hollywoodstjerna da Cruise så at to medlemmer av crewet sto for nærme hverandre ved en dataskjerm.

- Vi er gullstandarden. De er hjemme i Hollywood og lager filmer nå på grunn av oss. Fordi de tror på oss og det vi gjør. Jeg er på telefonen hver jævla kveld med filmstudioer, forsikringsselskaper, produsenter. Og de ser på oss, og bruker oss for å lage sine filmer. Vi skaper tusenvis av jobber, jævler (motherfuckers journ.anm.). Jeg vil aldri se det der igjen. Aldri! kjefter Cruise i lydopptaket.

Cruise har forsøkt å overholde strenge smittevernregler under filmingen.

- Mister hjemmene

- Du kan si det til folkene som mister de jævla hjemmene sine fordi industrien vår stenger ned. Det gir ikke mat på bordene deres, og det betaler ikke for utdanningen deres. Det er dette jeg sover med hver eneste natt - dette er framtida til denne jævla industrien, skriker Cruise og fortsetter:

- Så beklager, men jeg er over unnskyldningene deres. Jeg har sagt det til dere, og hvis dere ikke gjør det, er dere ute. Vi stenger ikke ned denne jævla filmen! Er det forstått? Ser jeg dere gjøre det igjen, er dere faen meg ute, sier Cruise.

STUNT: Tom Cruise er i Møre og Romsdal. Her øver han på motorsykkelkjøring i høy hastighet i den lille vestlandsbygda. Video: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Deretter skal Cruise ha pekt på personer som sto rundt.

- Du kommer til å koste ham jobben. Forstår du hva jeg vil? Forstår du ansvaret jeg har? Dersom dere ikke kan være rimelige, vil dere få sparken, sier Cruise.

Filming av «Mission: Impossible 7» måtte utsettes i oktober da 12 personer på settet i Italia testet positivt for corona. Etter planen skal filmen komme ut i november neste år.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer