Rasende Rihanna ble TV-dumpet etter voldsvideo: - Fuck you!

- Bare trist å straffe meg for dette.

MISFORNØYD: Rihanna ser ikke ut til å finne seg i å bli eliminert fra CBS' sportsprogram. Foto:  Marius Gulliksrud.
MISFORNØYD: Rihanna ser ikke ut til å finne seg i å bli eliminert fra CBS' sportsprogram. Foto: Marius Gulliksrud. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Rihanna (26) skulle ha vært en del av en forhåndsinnspilt sekvens som skulle vises i forbindelse med den amerikanske kanalen NBCs NFL-program «Thursday Night Football».

Etter at en video av NFL-spiller Ray Rice som angivelig banket opp kona i en heis, valgte CBS å kutte ut Rihanna-delen av innslaget, skriver New York Post.

Årsaken? At artisten selv har en bakgrunn som voldsoffer.

I 2009 ble hun mishandlet av sin daværende kjæreste, artist Chris Brown, noe Brown ble dømt til 180 dagers samfunnstjeneste og fem års prøvetid for.

- Det er vktig å innse at vi ikke overreagerer på dette, det er en stor hendelse som preger NFL. Vi tenkte journalistisk, og kom fram til at vi måtte ha den rette tonen og dekningen. Mange av produksjonselementene vi ønsket i programmet elimineres på grunn av timingen eller tonen i det, sier CBS' sportssjef Sean McManus til Sports Illustrated.

Det var Rihannas duett med Jay-Z, låta «Run This Town», som skulle ha vært en del av programmet. Ifølge People skulle låta brukes i programmet denne uka igjen.

Artisten selv ser ikke ut til å sette pris på å bli dumpet - for så å bli tatt inn i varmen igjen, og raser mot CBS via Twitter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer