Katherine Heigl

Raser - igjen

Katherine Heigl var i hardt vær da hun kritiserte arbeidsforholdene på «Grey's Anatomy». Nå gjør hun det igjen.

HEVER STEMMEN: Katherine Heigl hever stemmen igjen om elendige arbeidsforhold under TV-produksjoner. Foto: Shutterstock.
HEVER STEMMEN: Katherine Heigl hever stemmen igjen om elendige arbeidsforhold under TV-produksjoner. Foto: Shutterstock. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2009 gjorde skuespiller Katherine Heigl et intervju med David Letterman. Hun var på den tiden aktuell med dramaserien «Grey's Anatomy». Intervjuet ble derimot noe helt annet enn en vanlig promoteringsrunde av programmet. Heigl benyttet anledningen til å kritisere Grey's-produksjonen for elendige arbeidsforhold.

- På vår første dag tilbake jobbet vi 17 timer i strekk. Jeg synes det er ondskapsfullt og slemt, sa hun til Letterman.

Men istedenfor å sette søkelys på Hollywood-skuespilleres arbeidsforhold, fikk Heigl et rykte på seg for å være vanskelig og en diva. Til og med den kjente journalisten og programlederen Diane Sawyer sa «ingen synes synd på deg» da det stormet som mest rundt Heigl.

Nå har Heigl bestemt seg for å heve stemmen, atter en gang. Det skriver den australske nettavisen News og Bustle.

- Konsekvens

I et innlegg på Instagram åpner skuespilleren nå opp om konsekvensene hun måtte tåle etter å ha sagt sin mening.

- Jeg var veldig høylytt om de absurde arbeidstimene vi var tvunget til å jobbe under. Men jeg ble offentlig overhalt for å ha sagt det jeg mente. Vi lager underholdning. Vi løser ikke verdens sult eller helbreder kreft. Vi forteller historier, skriver Heigl.

Den uendelige historien: «Grey's Anatomy» Vis mer

Heigl mener selv at svært få er klar over hvor mange ulykker og dødsfall i filmbransjen som er knyttet til overarbeid og søvnmangel.

- Det er ikke noe glamorøst ved utmattelsesarbeid, skriver hun videre.

- Da jeg først sa noe om dette snakket jeg på vegne av meg selv og teamet på Grey's. Den dag i dag er ting litt annerledes. Jeg er så heldig at jeg kan si nei. Jeg kan takke nei til en jobb om den krever mer av meg enn jeg vil, skriver Heigl.

Stor karriere

I 2010 forlot Heigl rollen som doktor Izzie Stevens. «Grey's Anatomy» er inne i sin 17. sesong.

Heigl har likevel etablert seg som et stort navn i Hollywood. For tida er hun aktuell med serien «Firefly Lane».

Heigl er gift med ektemannen Josh Kelley og sammen har de barna Nancy Leigh Mi-Eun Kelley (12), Adalaide Marie Hope Kelly (8) og Joshua Bishop Kelley jr. (4).

Paret adopterte sine to første barn fra Sør-Korea, og sitt tredje barn fikk de biologisk. I et intervju i 2012 avslørte Heigl til E! at hun definitivt ønsket seg flere barn.

- Jeg tror vi har blitt enige om tre, men jeg håper jeg klarer å diskutere meg fram til fire, uttalte hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer