Raser mot årets krangle-«Farmen»

En rekke tidligere «Farmen»-profiler mener årets sesong av realityserien har feil fokus. Nå frykter de at TV-seriens gode rykte skal bli ødelagt.

KAMPEN FOR TV-TIDA: Flere tidligere «Farmen»-deltakere mener årets sesong har fokus på konflikt og krangling, og ikke gårsdrift og nasjonalromantikk, som de mener programmet heller burde ha fokus på. Foto: TV 2
KAMPEN FOR TV-TIDA: Flere tidligere «Farmen»-deltakere mener årets sesong har fokus på konflikt og krangling, og ikke gårsdrift og nasjonalromantikk, som de mener programmet heller burde ha fokus på. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet):  (Dagbladet): - Jeg frykter hva som kan skje i framtida, sier Morten Heggdal til Dagbladet.

I fjor var det han som stakk av med seieren i bonde-realityserien «Farmen». Han mener at årets sesong har ført programmet i feil retning. -  Produksjonen har gitt konfliktene voldsomt mye næring og tid. Arbeidsoppgavene på gården har kommet i andre rekke. Seerne tenker ikke lenger at «Farmen» er et hyggelig tv-program og noe både unge og gamle kan lære av. Nå er all fokus på deltakerne og kranglingen, sier han.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer