Superman:

Raser mot bifil Superman

I den nyeste utgaven av Superman-tegneserien kommer superhelten ut som bifil. Ikke alle er like begeistret for endringen.

BIFIL: Superman er bifil i ny tegneserie-utgave. Foto: Reuters/NTB.
BIFIL: Superman er bifil i ny tegneserie-utgave. Foto: Reuters/NTB. Vis mer
Publisert

Superman har gjort mye i sin 80 år lange eksistens, blant annet reddet verden et par ganger, slåss med Muhammad Ali og stått opp mot rasisme.

Fram til nå har hans livs kjærlighet vært Lois Lane. Men i den kommende utgaven av «Superman»-tegneserien, så er den velkjente superhelten på vei inn i et skeivt forhold.

Den femte utgaven av DC' tegneserie «Superman: Son of Kal-El» bekrefter at den nye Superman, Jon Kent, sønnen til Clark Kent og Lois Lane, er bifil etter at han faller pladask for Jay Nakamura, en mannlig journalist. Det skriver CNN.

Raser

Ikke alle er derimot like fornøyd DC' valg om en skeiv superman. Dean Cain spilte superhelten i TV-serien «Lois and Clark», sammen med Teri Hatcher. Cain mener det er verken modig eller djervt av serieskaperen.

- Det ville vært modig om de hadde gjort dette for 20 år siden, men ikke nå. Om de hadde bestemt seg for at han skulle kjempe for homofiles rettigheter i Iran, så ville jeg synes det hadde vært modig, sier Cain til Fox and Friends, ifølge Sky News.

- Eller få han til å kjempe for kvinners rettigheter til å gå på skole, jobbe og leve under det nye og koselige Taliban, sier Cain spydig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer