Raser mot Big Brother

Seerne mener TVNorge og Big Brother lurer dem trill rundt. Nå stiller vi dine spørsmål til produksjonsselskapet!

Dagbladet.nos Big Brother-debatt handler nå mer om programmets troverdighet, enn om hvem som burde vinne.

Still dine kritiske spørsmål!

Mange føler seg lurt av TVNorge og produsent Nordic Entertainment.

- Nei så beleilig! Seertallene går ned og vips; så «stemmes» seermagneten Rodney inn igjen. Ja, ja - litt mer sex får vel seertallene opp igjen, skrev en kaller seg Profeten Paulus på Dagbladet.nos debattsider i dag.

Mange er enige. De er lei av å kaste bort penger på å ringe og stemme ut deltakere som likevel kommer tilbake etter noen uker.

- Hva er vitsen med utstemningene? Deltakere som er blitt stemt ut kan jo bare komme inn igjen hvis de har lyst. Jeg mener at når man er stemt ut, så skal man bli ute, skrev «Yoyo man» i ettermiddag.

- Dessuten virker det mistenkelig at Per Morten gikk frivillig ut av huset. Jeg tror heller at han ble betalt av TVNorge for å gå ut (siden han var en drittsekk som ingen likte), sånn at Rodney kunne komme inn igjen å være sammen med sin kjære Anette (sexen ga jo så høye seertall...), fortsatte innlegget.

Debatten om eventuell triksing og miksing har tatt av så mye at det er på tide å konfrontere Big Brother med påstandene. Du skriver hva du lurer på, vi stiller Big Brother-produsent Lasse Hallberg til veggs tirsdag ettermiddag.

Da får du svar på alle spørsmålene!

Still dine kritiske spørsmål!