OBS! Vi advarer mot sterke bilder!

Raser mot CNN etter sjokkerende dokumentar. Programlederen spiser menneskehjerne: - Det ble kanskje feil

«Vil du vite hvordan hjernen til en død fyr smaker? Kull. Den var sprøstekt».

SPISER MENNESKEKJØTT: Reza Aslan lærer hvorfor noen frykter Aghori-sekten når han setter seg ned med en bisarr guru, dekket i aske etter kremerte menneskelik. CNNs "Believer med Reza Aslan," hadde premiere søndag 5. mars. I videoklippet over har vi ikke inkludert scenene der Aslan smaker på menneskehjerne. Video: CNN Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den amerikanske programlederen og forfatteren Reza Aslan har havnet i hardt vær, etter at et nytt tv-program viser at han spiser menneskehjerne, skriver The Guardian.

I første episode av den nye CNN-sendte serien «Believer», besøker programlederen Aghori-sekten i India. Sekten, som tilber den hindu-guden Shiva, praktiserer blant annet kannibalisme - og inviterer programlederen til et ubehagelig måltid.

Foran tv-kameraene, og til skue for millioner av tv-tittere, smaker han på godt stekt menneskehjerne. Under oppholdet sammen med Aghori-folket, drikker også Aslan alkohol fra en hodeskalle, ifølge Telegraph.

«Vil du vite hvordan hjernen til en død fyr smaker? Kull. Den var sprøstekt», skriver Aslan i en Twitter-melding.

I episoden kan man se at Reza får sitt ansikt smurt inn med asken etter en kremert person, før en av sektlederne gir ham en hodeskalle han skal drikke ut av.

Han får også plassert en krans, bestående av kroppsdeler på hodet. Når journalisten gir tegn til at han synes deler av seremonien er ubehagelig, reagerer mannen, som presenteres som en av sektlederne, med å skrike ut i sinne:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer