«House of Gucci»

Raser mot film:
- En fornærmelse

Filmen «House of Gucci» får kraftig kritikk fra Gucci-familien som historien er bygget på.

HOUSE OF GUCCI: Store navn som Lady Gaga, Adam Driver og Jared Leto spiller i den nye serien «House of Gucci». Video/«House of Gucci» Official Trailer. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Filmen «House of Gucci», ble lansert 24. november i USA, og er basert på hvordan Gucci-familien bygget opp et forretningsimperium.

Flere store stjerner spiller i filmen - blant dem Jared Leto, Adam Driver og Salma Hayek. Lady Gaga har rollen som Patrizia Reggiani.

I filmen følger vi historien til Patrizia Reggiani og Maurizio Guzzi og veien til kontrollen over det italienske motehuset Gucci.

Reggiani ble dømt for å ha hyret en leiemorder til å drepe hennes eksmann, Maurizio Gucci i 1995. Hun ble dømt i 1998, og løslatt i 2016. Reggiani fikk mye oppmerksomhet da saken pågikk, og ble av flere medier omtalt som «Black Widow», altså «Den svarte enke».

Et annet medlem i Gucci-familien, Patrizia Gucci uttalte i april at hun ikke var fornøyd med at filmen skulle portrettere henne og hennes familie.

- De stjeler identiteten til en familie for å profittere, for å øke inntektene til Hollywood-systemet, sa hun til nyhetsbyrået AP.

- En fornærmelse

Hun er heller ikke den eneste i Gucci-familien som reagerer kraftig på at deres historie nå blir film. Familien til Aldo Gucci, som var leder for Gucci fra 1953 til 1986, har nå kommet med en offisiell uttalelse der de langer ut mot den nye filmen, melder Variety.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer