Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Raser mot FYLLE-TV på NRK

«Fylla» skal vise ungdom hva alkohol gjør med kroppen.

FÅR KRITIKK: Denne høsten lanserer NRK TV-programmet «Fylla», med tidligere «Newton»-programleder Ole André Sivertsen (midten) i spissen. Allerede før programmet har blitt sendt på TV kommer det massiv kritikk mot den nye serien. Foto: NRK
FÅR KRITIKK: Denne høsten lanserer NRK TV-programmet «Fylla», med tidligere «Newton»-programleder Ole André Sivertsen (midten) i spissen. Allerede før programmet har blitt sendt på TV kommer det massiv kritikk mot den nye serien. Foto: NRK Vis mer

(Dagbladet): Denne høsten lanserer NRK TV-programmet «Fylla», med tidligere «Newton»-programleder Ole André Sivertsen i spissen.

«Nordmenn drikker som tørre svamper, til tross for myndighetenes formaninger og foreldres advarsler. Alle vet at hjerneceller dør og at man kan bli alkoholiker av å drikke, men det blåser vi i. Men hva skjer egentlig når vi drikker? I seks episoder skal vi knuse myter om alkohol. Her får du vite alt du har lurt på om fylla, men ingen har villet fortelle deg!», står det i pressemeldingen på NRKs hjemmeside om programmet som slippes i oktober.

- Dette viser en kanal i desperasjon etter å nå unge seere. Jeg ser ikke underholdningseffekten, og tror de bommer totalt og undervurderer unge seeres interesser på TV, sier KrFs nestleder Dagrun Eriksen til Dagbladet.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?