«Game of Thrones»

Raser mot HBO etter «tidenes slag»

- Må føles som et nederlag for serieskaperne, sier ekspert.

TRONETID: Den tredje episoden av «Game of Thrones» fikk flere til å reagere. Følg Tronetid på Facebook! Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Strømmetjenesten HBO får krass kritikk for bildekvalitet og mørke bilder under mandagens enorme «Game of Thrones»-episode, «The Long Night».

Det siste slaget mellom levende og døde fant i avsnittet sted på natta, og ekstra mørke bilder var også et kunstnerisk og kreativt valg fra skapernes side, men mange fikk problemer med å få med seg handlingen på tv-apparater og skjermer som sleit med å nyansere svartnivået i bildene.

Ventet på tidenes slag

Det til tross for at sesong 8 av «Game of Thrones» har en prislapp på over 750 millioner kroner, og at det episke slaget om Winterfell i «The Long Night», ifølge Entertainment Weekly, er av en størrelse som aldri tidligere er sett i film og tv-produksjon. 750 mennesker jobbet nattskift i gjørme og kulde i 11 uker i strekk for å ferdigstille scenene. Mange ventet dermed på det som fortonet seg som «årets tv-øyeblikk».

- At HBO ikke klarer å tilby det som unektelig er verdens største TV-serie i en kvalitet som gjør det mulig å se hva som skjer på skjermen må føles som et nederlag for serieskaperne. Vi får inderlig håpe at de siste tre episodene i større grad foregår i dagslys, sier testansvarlig for Tek.no, Stein Jarle Olsen, til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer