Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Raser mot Nokas-film

Klunglands familie vil sørge i fred.

Alligator Film i Bergen er allerede i gang med planleggingen av filmen, og opptakene skal starte i høst, ifølge Aftenbladet.no.

Familien til den avdøde politiførstebetjenten, Arne Sigve Klungland, reagerer på nyheten med sinne.

- Dette ripper opp i vonde minner. Jeg forstår ikke hvordan noen kan få seg til å gjøre noe sånt, sier Arne Sigve Klunglands datter, Renate Klungland.

Hun presiserer at selskapet var klar over at familien ikke ønsket at det skulle lages film om ranet.

Jan Aksel Angeltvedt i Alligator Film skriver i en e-post til Aftenbladet at de har hatt kontakt med ett medlem av familien Klungland der de har redegjort for sine planer om en eventuell film. Han viser til at familien ikke har ytret seg negativt om planene.

Etter det avisen kjenner til, skal Erik Skjoldbjærg ha regien. Han har tidligere laget blant annet «Insomnia» og «En folkefiende».

Flere av medlemmene i ranslaget skal også ha blitt kontaktet av manusforfatter og regissør, og planen er å bruke stort sett ukjente skuespillere.

(NTB)

SKJØT: Kjell A. Schumann på befaring under Nokas-rettsaken. Her viser han hvor han sto mens han skjøt mot kommandobilen. Foto. Erling Hægeland
SKJØT: Kjell A. Schumann på befaring under Nokas-rettsaken. Her viser han hvor han sto mens han skjøt mot kommandobilen. Foto. Erling Hægeland Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media