Odeon kino

Raser mot Norges største kino i klagebrev: - Ufyselig

Kinosjefen legger seg langflat etter kansellering.

STØRRELSE TELLER: Norges aller største kinolerret viser filmer i formatet «IMAX», og er Norges eneste i sitt slag. Video: Endre Vellene / DagbladetVis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Jon Longva kjørte søndag den timelange turen fra Jessheim-området i Akershus til Odeon kino på Storo i Oslo, sammen med kjæresten og en venninne av henne. Der fikk de ifølge Longva et skuffende møte med Norges største kinosenter, Odeon kino.

Ved åpningen i mars i fjor skrøt Odeon-sjefen av at kinosenteret deres er så moderne og flott, at de håpet å bli en destinasjon også for publikum utenfor Oslo. Longva tok Odeon på ordet og skulle se Transformers-filmen «Bumblebee» i Odeons enorme IMAX-sal. Trioen hadde forhåndskjøpt VIP-billetter, som til vanlig koster 265 kroner per stykk. I tillegg handlet de for rundt 100 kroner hver i kiosken, forteller Longva til Dagbladet.

- Vi viste billetter og satte oss i salen. Etter hvert kom en ansatt inn i storsalen og spurte om vi skulle se «Bumblebee». Ja, svarte vi. Da kom beskjeden om at visningen var avlyst, fordi det var solgt for få billetter. De hadde satt opp en annen film, «Bohemian Rapsody», i stedet, sier Longva.

- Kynisk

Han legger til at de ble forbløffet og svært irritert over det som skjedde.

- Jeg har aldri opplevd liknende, og jeg er en ivrig kinogjenger. Vi har planlagt tur til Oslo, kjørt langt og gledet oss til filmkveld. Jeg synes det er veldig kynisk av Odeon. Her var det ikke nok folk, så de vil tjene mer penger og setter opp ny film, men vi kommer langveis fra og får ikke beskjed før vi sitter der.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer