«Alene hjemme»

Raser mot nyinnspilling

Regissør av de to første «Alene hjemme»-filmene, Chris Columbus, er ikke fornøyd med at Disney skal lage nyinnspilling av hans suksessfilm.

REMAKE: Suksessen fra 1990, skal nå oppstå i ny versjon på strømmetjenesten Disney+. Foto: Sipa USA / NTB
REMAKE: Suksessen fra 1990, skal nå oppstå i ny versjon på strømmetjenesten Disney+. Foto: Sipa USA / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

30 år etter den første «Alene hjemme» hadde premiere, har Disney+ bestemt seg for å lage en nyinnspilling av klassikeren fra 1990.

I et intervju med Insider får regissør, Chris Columbus, spørsmål om han er involvert i nyinnspillingen til Disney+. Columbus svarer at ingen har kontaktet han om filmen, og at det er bortkastet tid for ham.

- Hva er poenget? Jeg er mot nyinnspillinger av filmer som er like tidløse som «Alene hjemme». Du kommer ikke til å finne opp kruttet på nytt. Det skjer bare ikke. Så hvorfor gjøre det? Gjør din egen greie. Selv om du mislykkes totalt, har du likevel kommet med noe originalt, sier Columbus.

Uten Kevin

Variety skrev i 2019 at hovedkarakter i «Alene hjemme», Kevin McCallister ikke vil bli å se i Disney+ sin versjon. Likevel vil historien være basert på samme premiss som Kevin opplever i filmen.

Nyinnspillingen regisseres av Dan Mazer som tidligere blant annet har skrevet manus for filmen «Borat». I hovedrollene møter vi 11-åringen Archie Yates, som blant annet spilte i filmen «Jojo rabbit» fra i fjor. Andre skuespillere i filmen er Ellie Kemper og Rob Delaney, hevder Variety.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer