Raser mot sensur

- Ramsy og Rodney er hjernedøde idioter, men det sensurer TVNorge for å ikke ødelegge imagen deres, fnyser Per Morten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I går kveld droppet han hele Big Brother og ble hjemme uten å se finaleshowet. Det kokte over for ham under Thomas Giertsens utdrikkingslag pålørdag, da komikeren ble sittende på soverommet med Ramsy og Rodney.

- Han satte seg alene med de to som alle tror er så gøyale. Vi som har vært inne i huset vet hvor store idioter de er, sier Per Morten Witzøe (37).

Før han stakk, slengte han fra seg følgende karakteristikker:

- Dette programmet burde hete «Gjensyn med Rodney og Ramsy». De er de to mest hjernedøde menneskene i huset, og de er så sinnssykt idioter - ordentlige amøber. Men dette kommer aldri fram på tv eller i Se og Hør.

Liker ikke sur-stempel

- TVNorge klipper det bort for å beskytte imagen deres. De driver helt bevisst sensurering, sier Per Morten til Dagbladet.no. Han misliker at han ble framstilt som sur og kranglete under det første oppholdet i bunkeren på Fornebu.

- Det hendte at jeg var det, men jeg var like mye i godt humør. Det klippet TVNorge vekk, mens de bare viste scener av Ramsy og Rodney når de var positive og morsomme.

- Du er ikke redd å bli oppfattet som grinete fordi du ikke får nok oppmerksomhet?

STAKK: Lødrag stakk Per Morten Witzøe fra Big Brother»-huset på Fornebu. I går skjelte han ut de andre deltakerne. Foto: TVNorge
STAKK: Lødrag stakk Per Morten Witzøe fra Big Brother»-huset på Fornebu. I går skjelte han ut de andre deltakerne. Foto: TVNorge Vis mer

- Det er ikke derfor jeg reagerer, og jeg bryr meg ikke så mye om hva andre synes om meg.

- Barnslig og teit

Inne i bunkeren fikk deltakerne bakoversveis da de fikk høre hvorfor Per Morten stakk.

- Jeg er så lei hele fyren. En sånn oppførsel er ham i et nøtteskal. Han takler ikke å være utenfor rampelyset, sukker Ramsy.

For Rodney kom det som lyn fra klar himmel at Per Morten følte seg oversett.

- Han var jo så dritkul hele uka. Hvordan kan han mene at vi to fikk for mye oppmerksomhet. Jeg har jo bare sittet og spilt kort hele tida, fortviler Rodney.

- Utrolig teit, sier Roy.

- Barnslig, sier Rebekka.

Fin og sympatisk

Big Brother-produsent Lasse Hallberg understreker at oppholdet er frivillig og at deltakerne kan stikke når som helst.

- Vi framstiller deltakerne slik de er der inne, og driver ingen sensur. Noen ganger må de beskyttes mot seg selv, men vi framstiller dem ikke feil, sier Hallberg.

I går ble han oppringt av Per Morten som meldte avbud til finaleshowet av private årsaker.

- Per Morten er en fin og sympatisk fyr, og det synes jeg vi har fått vist på tv denne uka. Det er synd at han kommer med slike karakteristikker om programmet før han har hatt mulighet til å se det, sier Hallberg.

STAKK: Lødrag stakk Per Morten Witzøe fra Big Brother»-huset på Fornebu. I går skjelte han ut de andre deltakerne. Foto: TVNorge

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer