Raser mot svindel-rykte

Er Kristin Solemdals nye bryster verd 27000 kroner? Eller bør den svenske reality-TV-legen Carl Troilius redusere regningen på grunn av dårlig jobb?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kristin Solemdal (29) ønsket seg silikon i brystene og stilte opp for TVNorges program «Plastklinikken», som har sendestart i slutten av februar. Resultatet hadde hun aldri ventet seg, og nå er bråket i gang flere uker før sendestart.

Serien er laget av produksjonsselskapet Strix og skal sendes både i Norge, Sverige og Danmark. Ytterligere to norske jenter er med i realityserien, der deltakerne gjennomfører plastiske operasjoner.

Penere bryster

I gårsdagens Dagbladet og Expressen beskyldte plastiskkirurgi-legen Carl Troilius Kristin Solemdal for å ha stukket av fra regningen og for å ha oppgitt falsk telefonnummer i Norge.

Nå slår den 29 år gamle moren fra Oslo kraftig tilbake og vil fortelle sin historie.

- Jeg stilte opp i TV-programmet fordi jeg ville ha penere bryster, og fordi jeg ikke er redd for å stå fram med min silikonoperasjon.

- Etter intervjurunder i Oslo i fjor høst ble jeg sendt til Malmö for å gjennomføre operasjonen. 16. oktober i fjor ble jeg operert. Troilius mente før operasjonen at jeg trengte 300- 400 gram silikon i hvert bryst. Isteden fylte han dem med 600 gram. Hadde jeg visst det på forhånd, hadde jeg selvsagt nektet. Jeg ville ikke ha kjempebryster, sier kvinnen, som før hun fikk barn valgte en brystreduksjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer