Raser mot svindel-rykte

Er Kristin Solemdals nye bryster verd 27000 kroner? Eller bør den svenske reality-TV-legen Carl Troilius redusere regningen på grunn av dårlig jobb?

Kristin Solemdal (29) ønsket seg silikon i brystene og stilte opp for TVNorges program «Plastklinikken», som har sendestart i slutten av februar. Resultatet hadde hun aldri ventet seg, og nå er bråket i gang flere uker før sendestart.

Serien er laget av produksjonsselskapet Strix og skal sendes både i Norge, Sverige og Danmark. Ytterligere to norske jenter er med i realityserien, der deltakerne gjennomfører plastiske operasjoner.

Penere bryster

I gårsdagens Dagbladet og Expressen beskyldte plastiskkirurgi-legen Carl Troilius Kristin Solemdal for å ha stukket av fra regningen og for å ha oppgitt falsk telefonnummer i Norge.

Nå slår den 29 år gamle moren fra Oslo kraftig tilbake og vil fortelle sin historie.

- Jeg stilte opp i TV-programmet fordi jeg ville ha penere bryster, og fordi jeg ikke er redd for å stå fram med min silikonoperasjon.

- Etter intervjurunder i Oslo i fjor høst ble jeg sendt til Malmö for å gjennomføre operasjonen. 16. oktober i fjor ble jeg operert. Troilius mente før operasjonen at jeg trengte 300- 400 gram silikon i hvert bryst. Isteden fylte han dem med 600 gram. Hadde jeg visst det på forhånd, hadde jeg selvsagt nektet. Jeg ville ikke ha kjempebryster, sier kvinnen, som før hun fikk barn valgte en brystreduksjon.

Etter at fødselen og ammeperioden var over, var hun misfornøyd med brystenes utseende og ville gjøre noe med det.

Feil vare

- Men det ble ikke bare med silikonimplantasjon, sier Kristin Solemdal.

- Under operasjonen ble det også gjennomført en omfattende brystløfting. Resultatet ble store, skjemmende, røde arr. Det ble også gjenglemt tråder i brystene under syingen etterpå, og disse måtte jeg fjerne selv. Jeg er svært misfornøyd med resultatet.

- Noen vil hevde at det er litt av risikoen ved å gjennomgå slike operasjoner?

- Kort fortalt har jeg kjøpt en vare som jeg ikke har fått, og derfor heller ikke synes jeg skal betale for. Nå vil jeg oppsøke en norsk spesialist i plastisk kirurgi for å få vurdert skadene, sier en oppgitt og skuffet Kristin Solemdal, som ikke godtar beskyldningene om at hun hadde oppgitt falsk telefonnummer.

- Jeg vil ikke ha på meg at jeg er en svindler!

Teletrøbbel

- Min forrige mobiltelefon ble ødelagt, og jeg har fått ny. Det nye nummeret oppgis hvis man ringer det gamle. Dessuten hadde klinikken i Malmö navn og nummer til min mor, som de kunne ha ringt til.

Dette bekreftes av TVNorges informasjonsmedarbeider Ingerid Medhus.

STÅR FRAM: Kristin Solemdal er svært misfornøyd med brystene, som har store arr etter operasjonen som vises på TVNorge i vinter. Nå raser hun mot legen som beskylder henne for å ha stukket av fra regningen.