Raser over disse bildene

Bilder fra årets valgvaker vekker kraftige reaksjoner. - Alle oppfører seg som om pandemien er over!

FOR GOD STEMNING: Flere raser etter at påtroppende statsminister Jonas Gahr Støre brøt coronareglene under valgvaken torsdag 13. september. Video: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I kjølvannet av årets valg har det kommet kraftige reaksjoner på den tilsynelatende mangelen på smittevern under flere av partienes valgvaker. Men det er spesielt bilder fra Aps valgvake som viser mangel på avstand, ekstatisk klemming og vill jubel, som har blitt delt hyppig på Facebook.

En av de som reagerer er komiker Bård Tufte Johansen. På Facebook har han delt et innlegg lagt ut av Andre Trebbi, som er Kings of Convenience sin faste lydmann. Der reageres det på mangelen på avstand, bruk av munnbind og smittevern generelt.

Det reageres også på at dette tilsynelatende var greit under flere av partienes valgvaker, mens kulturlivet fortsatt er underlagt strenge smitteverntiltak.

- Sånn er det nå. Alle oppfører seg som om pandemien er over, mens kulturen fremdeles lever under knallharde restriksjoner. Det er rett og slett ikke greit lenger, skriver Trebbi i innlegget, som Tufte Johansen har delt videre.

Dagbladet har vært i kontakt med Bård Tufte Johansen for en kommentar til innlegget. Han ønsker ikke å kommentere saken ytterligere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.