Råsexy Gwyneth med frekt undertøy i ny film

Dropper klærne i film om sexavhengighet.

(Dagbladet): Kun iført sexy, svart undertøy viser den 40 år gamle Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow fram sin veltrente kropp i sin nyeste film «Thanks for Sharing».

Traileren er nylig sluppet, og har fått mye oppmerksomhet takket være både lettkledde scener og filmens tema; sexavhengighet.

- Jeg lærte mye Paltrow spiller «Phoebe», en kvinne som forelsker seg i «Adam», en sexavhengig kjekkas som ikke har vært i et forhold på fem år. I rollen som «Adam» finner vi Mark Ruffalo, kjent fra filmer som «The Avengers», «The Kids Are All Right» og «Shutter Island».

- Det er en replikk i filmen hvor jeg sier noe som: «Er ikke sexavhengighet bare en unnskyldning menn bruker når de blir tatt for utroskap», sa Paltrow da filmen ble vist ved Toronto internasjonale filmfestival i fjor, ifølge The Huffington Post.
 
- Men sexavhengighet er faktisk en sykdom. Det var interessant å lære om det, se hva slags atferd slik avhengighet skaper og hva som forårsaker det. Det var veldig interessant. Jeg lærte mye, sier skuespilleren som er en god venn av vår egen kronprinsesse Mette-Marit.

Treninga var et mareritt Traileren viser en usjentert Paltrow som byr på lange, slanke ben, spretten rumpe og stram mage. Et strengt trenings- og kostholdsregime ligger bak.

- Treninga får meg til å se yngre ut, og jeg føler meg sterk, sier skuespilleren til People, som tidligere i år kåret henne til verdens vakreste kvinne.

SEXY TRAILER: I traileren til filmen «Thanks for Sharing» dukker Gwyneth Paltrow opp lettkledd, i svart og sexy undertøy. Foto: STELLA PICTURES
SEXY TRAILER: I traileren til filmen «Thanks for Sharing» dukker Gwyneth Paltrow opp lettkledd, i svart og sexy undertøy. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

Paltrow skal trene etter Tracy Anderson-metoden fem dager i uka. Ifølge Dagens Næringsliv er metoden en blanding av danseaerobics og styrketrening med mange rotasjoner av leddene.

- I begynnelsen tenkte jeg: «Jeg aldri kommer til å bli god til dette. Det er et mareritt!» Men nå er det som å pusse tennene, jeg bare gjør det, sier hun til magasinet.

Se også hvordan Jennifer Aniston (44) fikk den veltrente stripper-kroppen til sin nyeste film «We're the Millers».

Opptatt av barnas kroppsbilde Paltrow er gift med Coldplay-vokalist Chris Martin. I People-intervjuet forteller hun at hun er opptatt av å gi deres felles barn, Apple og Moses, god selvtillit, også når det kommer til kropp.

Spesielt viktig for henne er det nå som datteren Apple har begynt å bli interessert i sminke.

SPILLER SEXAVHENGIG: I filmen «Thanks for Sharing» spiller Mark Ruffalo Paltrows sexavhengige flamme. Foto: STELLA PICTURES
SPILLER SEXAVHENGIG: I filmen «Thanks for Sharing» spiller Mark Ruffalo Paltrows sexavhengige flamme. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

- Det å ha en far som beundrer deg slik Chris gjør, det er veldig bra for barnas kroppsbilde. Jo mer vi kan elske henne og la henne være seg selv, desto tryggere vil hun føle seg, sier Paltrow.

«Thanks for sharing» har norgespremiere i oktober i år.