Rasisme-anklager mot Seinfeld

Jerry Seinfeld kritiseres for å ha vært rasistisk i sitt tv-show.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Jeg er rasende. Uttalelsene var utrolig fornedrende, sier Manuel Mirabal, leder for USAs puertorikanere etter at han så den nest siste Seinfeld-episoden på tv.

Puertorikanerne har reagert på følgende:

I den nest siste episoden følger vi Jerry, George, Kramer og Elaine på vei hjem til Manhatten etter å ha sett en basketballkamp. De fire står fast i en trafikk-kork, og en puertorikansk parade er årsaken til at bilene ikke kommer seg videre.

- Masse trafikk, skriker en illsint Kramer.

- Det virker som at absolutt alle puertorikanerne i hele verden er er akkurat nå, kommenterer Elaine sarkastisk. Deretter finner Kramer fram et puertorikansk flagg, hvoretter han tenner på flagget med en sigar.

- Han brenner flagget vårt, skriker så noen, hvorpå Jerry Seinfeld får ødelagt bilen sin av de illsinte puertorikanerne som er i nærheten.

Nå krever Manuel Mirabal at Jerry Seinfeld og tv-selskapet NBC skal komme med en offentlig unnskyldning.

- Nå er 30 millioner mennesker med latinamerikansk bakgrunn forbannet. I programmet portretterer de oss som en gjeng pøbler, og jeg synes det er forferdelig å se at Kramer vanærer flagget vårt, sier Mirabal illsint.

(Dagbladet :på nettet)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer