Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Rasistisk Bardot

I en ny bok forteller dyrevennen Brigitte Bardot blant annet hva hun synes om muslimer.

I boken «Et rop i stillheten» skriver hun at moderne kunst, homsekultur, fast food, søppel-TV, politikere og framfor alt muslimske innvandrere har skylden for at Frankrike har sunket ned i dekadanse.

- Jeg setter ikke religiøse muslimer særlig høyt, innrømmer det tidligere sexsymbolet i forordet til boka.

Blant politikerne får president Jacques Chirac godkjent karakter, og det samme får høyrelederen Jean-Marie le Pen, fordi han er ærlig og prinsippfast. Men resten er værhaner, ifølge Bardot.

Selv ikke de franske prostituerte er som før. De vakre fortaustøsene er blitt erstattet av jenter fra Øst-Europa, Nigeria og andre som bærer med seg aids og andre «vennlige gaver», skriver hun.

Moderne kunst blir karakterisert som dritt i en bok der 68 år gamle Bardot ønsker seg tilbake til et Frankrike som ikke lenger eksisterer.

En antirasistisk bevegelse har allerede varslet at de vil saksøke Bardot på grunn av alle utfallene mot innvandrere og muslimer.

(NTB)

MEMOARER: I 1996 fikk vi supersexsymbolet Brigitte Bardots memoarer. Nå forteller hun blant annet hva hun synes om muslimer.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media