Rått danseshow

Å forsikre om at denne oppsetningen har «satt seg» etter uker og måneder på turné er i hvert fall feil. «Grease» er i farta som aldri før på Chat Noir. Løp etter!

«Den reneste talenteksplosjon» het det her i avisa etter premieren på Lillehammer i september i fjor. Og nå smeller dette unge ensemblet til med en energi og et tempo du sjelden har sett maken til i noen norsk musikaloppsetning.

Kjetil Tefre, Jannicke Irwin Abrahamsen, Chris Langvik og Jannecke Øines - alle de andre i mindre roller gjør en like sterk innsats - slår fast en gang for alle alt det en musikalartist må kunne: å danse like godt som hun/han må kunne spille like godt som hun/han må kunne synge. Bare synd at de må kjempe mot lydstyrken og av og til mot veggene i trange Chat Noir.

Når omsider Norge har fått en ny generasjon musikalartister som har både faglige forutsetninger, spilleglede og talent så det spruter, er det ikke rart en dreven ringrev som koreografen og instruktøren Wayne McKnight har hatt det moro.

«Handlingen» er syltynn, «rollene» er sjablonger, men orkestret er absolutt spill levende! Først og fremst er «Grease» et helt rått danseshow.

FLOTT LANDING: «Grease» er kommet hjem til Chat Noir etter å ha vært på veien siden september.