Rått fra kjønnsindustrien

Tragisk kjærlighetsfortelling om kåte gamle menn og tjenestevillige unge piker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BOK: «Jeg vil heller være ung og prostituert enn en gammel horekunde,» sier den litt forsofne Preben. Han reiser fra et slitent forfatterliv i hovedstaden, til Thailand for å få seg en ferie.

Der blir han raskt helbredet for en lammende impotens, når han sammen med et utall andre halvgamle og sprengkåte frustrerte menn fritt kan forsyne seg av de nydeligste thailandske ungpiker hvis eneste mål er å tilfredsstille dem på alle vis. Mot betaling selvsagt.

Ingen moralisme

Preben Z. Møller ertet på seg halve Norge da han i «Pen søker trygg» kom med et forsvar for stakkars menn som ble undertrykket av mektige kvinner. Han deltok ivrig i den litt diffuse debatten rundt Mads Larsens ensomme kamp mot et Norge som ifølge Larsen knebler hans seksualitet.

I den skjønnlitterære debuten «Deflora», verken forsvarer eller moraliserer Møller over Thailands sexindustri. Han søker snarere å gi en realistisk skildring av et rått kjønnsmarked, hovedsakelig sett fra de sprengkåte sexkjøpernes synspunkt. Vist blant annet gjennom nyskilte Magnus, som drar på heisatur til Thailand med en kompis.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer