Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ravi går singel

Ravi kommer med ny plate til sommeren, og slipper første singel til radio allerede i dag. Men denne gang uten makker DJ Løv.

I fjor var Ravi og DJ Løv de store landeplagerne med singler som «Tsjeriåu», «Dødsøt» og «E-ore» fra albumet «Den nye arbæidsdagn». Plata ble solgt i 84.000 eksemplarer, og var dermed det tredje mest solgte norske albumet i 2005 - bare slått av Madrugadas to albumutgivelser i fjor. Prestasjonsangsten er heller ikke helt fraværende for Ravi.

-  Jeg har vel det jeg kaller en konstruktiv panikk, sa han til NRK Dagsrevyen i går kveld.

-  Ingen dramatikk

Ravi og DJ Løv tok i fjor også en formidabel storeslem på iTunes liste over mest nedlastede låter. I juli lå alle låtene på albumet deres blant de 43 mest nedlastede låtene - fire av de fem øverste plassene var befolket av duoen.

Nå går Ravi (Ivar Chr. Johansen) alene uten DJ Løv (Anders Løvlie). Ifølge plateselskapet Sony BMG skal det ikke være noe dramatikk i bruddet.

Uansett er det nok ikke mer dramatisk enn Anders Løvlies arbeidssituasjon den siste tiden. Han er advokat, og har vært medforsvarer for NOKAS-tiltalte Ikmet Kodzadziku, som har anket dommen fra tingretten i Stavanger.

Klar i juni

Den nye plata til Ravi har ennå ikke fått noe navn, men slippes i juni. Den første singelen «Ås to i Osjlo» har premiere på P3-morgen i dag. Video er også på vei, der han spiller tafatt samlebåndsarbeider på Posten - som utvikler en romanse med skuespiller Iram Haq. Dermed kan også denne sommeren bli preget av Ivar Chr. Johansens meloditeft og lydskrift.

PANIKK: Ravi sier han har «konstruktiv panikk» før oppfølgeren til storselgende «Den nye arbæidsdagn» fra i fjor. Foto: Eirik Helland Urke
PANIKK: Ravi sier han har «konstruktiv panikk» før oppfølgeren til storselgende «Den nye arbæidsdagn» fra i fjor. Foto: Eirik Helland Urke Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling