Ravi går til TV3

«Idol»-programlederen har byttet kanal.

BYTTER KANAL:  Ivar «Ravi» Christian Johansen har vært å se på TV2 de siste årene. Nå har han undertegnet en toårskontrakt med TV3. 
Foto: Elisabeth Sperre Alnes
BYTTER KANAL: Ivar «Ravi» Christian Johansen har vært å se på TV2 de siste årene. Nå har han undertegnet en toårskontrakt med TV3. Foto: Elisabeth Sperre AlnesVis mer

(Dagbladet): Ivar Christian Johansen, bedre kjent som «Ravi», har signert en toårskonktrakt med TV3. Det skriver kanalen i en pressemelding.

- Dette er en fantastisk signering for oss, og vi gleder oss stort til å få «Ravi» inn i TV3-familien. Vi har store og spennende planer for ham i TV3, sier programdirektør Åse Bendiksen i TV3.

Ny profil Ravi har jobbet blant annet jobbet i NRK og TV2 med program som «Landeplage», «X Factor» og «Idol». De to siste årene har han også ledet Spellemannprisen sammen med Solveig Kloppen.

- Signeringen av «Ravi» er en del av en større strategi om å få sterke og folkekjære programledere inn som våre profiler. «Ravi» er første ledd i denne strategien, og vi har store og spennende planer for ham i TV3, sier Bendiksen.

Likevel er hun svært tilbakeholden på nåværende tidspunkt.

- Vi ønsker å knytte til oss noen gode profiler, men hvem og hvor mange kan jeg ikke si noe om ennå. Vi ønsket oss Ravi fordi han er en veldig dyktig programleder, som vi tror kan passe godt til våre konsept, sier Bendiksen til Dagbladet.

Gleder seg «Ravi» ble først kjent som musiker, og startet bandet Jaga Jazzist i 1994 sammen med Martin Horntveth.

Han står bak hitter som «Utadæsjælåplevelse» «Dødsøt» og «E-Ore».

- Jeg har fått presentert flere meget spennende prosjekter av TV3, og jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven. TV3 har mange gode planer for de kommende tv-sesongene, og jeg ser frem til å være en del av det, sier «Ravi» og fortsetter:

- TV3-ledelsen og jeg ser ut til å tenke veldig likt når det gjelder programmer og profil, og det er jo et veldig godt tegn. Da vet jeg at jeg er på riktig sted.