Ravi går til TV3

«Idol»-programlederen har byttet kanal.

BYTTER KANAL:  Ivar «Ravi» Christian Johansen har vært å se på TV2 de siste årene. Nå har han undertegnet en toårskontrakt med TV3. 
Foto: Elisabeth Sperre Alnes
BYTTER KANAL: Ivar «Ravi» Christian Johansen har vært å se på TV2 de siste årene. Nå har han undertegnet en toårskontrakt med TV3. Foto: Elisabeth Sperre Alnes Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ivar Christian Johansen, bedre kjent som «Ravi», har signert en toårskonktrakt med TV3. Det skriver kanalen i en pressemelding.

- Dette er en fantastisk signering for oss, og vi gleder oss stort til å få «Ravi» inn i TV3-familien. Vi har store og spennende planer for ham i TV3, sier programdirektør Åse Bendiksen i TV3.

Ny profil Ravi har jobbet blant annet jobbet i NRK og TV2 med program som «Landeplage», «X Factor» og «Idol». De to siste årene har han også ledet Spellemannprisen sammen med Solveig Kloppen.

- Signeringen av «Ravi» er en del av en større strategi om å få sterke og folkekjære programledere inn som våre profiler. «Ravi» er første ledd i denne strategien, og vi har store og spennende planer for ham i TV3, sier Bendiksen.

Likevel er hun svært tilbakeholden på nåværende tidspunkt.

- Vi ønsker å knytte til oss noen gode profiler, men hvem og hvor mange kan jeg ikke si noe om ennå. Vi ønsket oss Ravi fordi han er en veldig dyktig programleder, som vi tror kan passe godt til våre konsept, sier Bendiksen til Dagbladet.

Gleder seg «Ravi» ble først kjent som musiker, og startet bandet Jaga Jazzist i 1994 sammen med Martin Horntveth.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer