TREKKER SEG: Artisten Ravi trekker seg fra årets «Allsang på grensen». Her fra Aschehougs hagefest i 2013. Foto: Anders Grønnberg / Dagbladet
TREKKER SEG: Artisten Ravi trekker seg fra årets «Allsang på grensen». Her fra Aschehougs hagefest i 2013. Foto: Anders Grønnberg / DagbladetVis mer

Ravi trekker seg fra «Allsang på grensen»

– Jeg håper (og tror) de andre artistene blir behandlet bedre enn meg, skriver artisten på sin Facebook-profil.


Artist Ivar Johansen (40), også kjent under artistnavnet «Ravi», skulle i utgangspunktet delta under innspillingen av TV 2-programmet «Allsang på grensen» i kveld.

Onsdag avslørte han imidlertid at han har trukket seg fra deltakelsen i programmet.

- Skjedd mye rart

I et innlegg på sin åpne Facebook-profil går han hardt ut mot kanalen og produksjonsprogrammet.

– Først skjedde det mye rart, og i siste sekund kom Monster og TV 2 med opplegg som var umulig for meg å bli med på. Jeg håper (og tror) de andre artistene blir behandlet bedre enn meg..., skriver han.

I teksten har han også «tagget» artistene Marcus & Martinus, Nico & Vinz, Angelina Jordan, Alexandra Joner og Adelén, som skal delta i årets første ordentlige «Allsang»-sending. Forrige ukes program var nemlig en jubileumsspesial.

TV 2s pressekontakt Jan-Petter Dahl bekrefter overfor VG at Ravi har trukket seg, uten å gi noen begrunnelse for hvorfor.

Ravi selv ønsker heller ikke å utdype saken overfor nettavisa. Monster henviser til TV 2 for uttalelser.

«Allsang på grensen»-programmet Ravi nå har trukket seg fra, sendes på TV 2 torsdag klokken 19.30.

- Nesten som å gå til psykolog

På starten av året var Ravi en av deltagerne i «Hver gang vi møtes» på TV 2, sammen med artistene Admiral P, Eva Weel Skram, Jørn Hoel, Wenche Myhre, Henning Kvitnes og Unni Wilhelmsen.

Først ut var Ravi, og han fortalte til Seoghør.no at «Hver gang vi møtes»-opplevelsen ble en form for terapi:

- Det var rørende, og fint - og nesten litt terapautisk. Nesten som å gå til psykolog.

Han fortalte også at innspillingen bød på flere rørende øyeblikk. Men de sterkeste stundene var det de andre artistene som skapte:

- Det var jo musikken, selv om mye av det vi snakket om gjorde sterkt inntrykk på meg, så er det på en måte musikken som gjør meg mest beveget, sa han.

Saken ble først publisert på Seoghør.no - Les her.