RAY KAY OG DAMENE: Ray Kay har regissert den nye musikkvideoen til Cheryl Cole og gruppa Girls Aloud. Foto: raykay.com
RAY KAY OG DAMENE: Ray Kay har regissert den nye musikkvideoen til Cheryl Cole og gruppa Girls Aloud. Foto: raykay.comVis mer

Ray Kay måtte skrive under taushetskontrakt for å jobbe med Cheryl Cole

Nordmann står for Girls Alouds topphemmelige comebackvideo.

(Dagbladet): Cheryl Cole er en av Englands største popstjerner. Nå har norske Ray Kay (34), eller Reinert K. Olsen som han egentlig heter - laget musikkvideo med Cole.

Anledningen er at Cheryl Cole gjør comeback med sin tidligere gruppe Girls Aloud, med låta «Something New».

- Jeg har stor tro på at dette kommer til å bli nummer en i England. Comebacket til Girls Aloud er nærmest av nasjonal interesse der. Pressen og engelskmenn er veldig opptatt av denne gruppa, sier Ray Kay til Dagbladet.

Musikkvideoregissøren Ray Kay, som tidligere har jobbet med artister som Britney Spears, Lady Gaga, Justin Bieber og Nelly Furtado, sier det har vært mye hemmelighold rundt prosjektet.

Her kan du sjekke ut alle Ray Kays musikkvideoer.

Taushetsbelagt - Plateselskapet ba meg signere en konfidensialitetskontrakt. Så jeg har ikke kunnet fortelle noen om dette prosjektet mens vi har jobbet med det i den siste måneden.  

Ray Kay er bosatt i Los Angeles, mens innspillingen ble gjort i England. Han beskriver konspetet som enkelt.

- Denne gangen har jeg latt jentene opptre foran kamera og vise hva de er gode for, og så har jeg gitt dem et visuelt uttrykk som jeg synes kler låten godt. Det er ofte sånne videoer som har vist seg å være suksessfulle.  

- Dette er andre gang jeg jobber med Cheryl Cole. For noen få år siden lagde jeg hennes debutvideo som soloartist, og det var første gang hun stod på egne bein utenfor Girls Aloud, så det er selvfølgelig stas å være med når hun nå gjør comeback med jentegruppa.

Ray Kay måtte også flys inn fra USA til London for å gjøre en ekstra innspilling.

-Shooten i London gikk på overtid og vi fikk ikke alt vi hadde lyst til å skyte. Så, midt i etterarbeidet bestemte plateselskapet for å fly meg ut til London en gang til for å gjøre en pickup shoot med jentene. Så de har ikke spart på pengene, i hvert fall, sier regissøren.

STJERNEREGISSØR: Nordmannen har regissert videoer for blant andre Lady Gaga, Beyoncé og Enrique Iglesias. Til sammen er videoene hans vist over en milliard ganger på YouTube, og musikkvideoen han regisserte for Justin Bieber, «Baby», er den mest sette på YouTube noensinne. Foto:Privat
STJERNEREGISSØR: Nordmannen har regissert videoer for blant andre Lady Gaga, Beyoncé og Enrique Iglesias. Til sammen er videoene hans vist over en milliard ganger på YouTube, og musikkvideoen han regisserte for Justin Bieber, «Baby», er den mest sette på YouTube noensinne. Foto:Privat Vis mer