Ray-Kay og Britney - sammen igjen

- I musikkvideo-verdenen blir det ikke større enn Britney-jobber.

GJENFORENT: Regissør Reinert K. Olsen, kjent under artistnavnet Ray Kay, samarbeider igjen med Britney Spears. Foto: Michael Raveney / Raykay.com
GJENFORENT: Regissør Reinert K. Olsen, kjent under artistnavnet Ray Kay, samarbeider igjen med Britney Spears. Foto: Michael Raveney / Raykay.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den norske regissøren Ray Kay (33) samarbeider nok en gang med popstjerne Britney Spears.

Han regisserte videoen «Till the world ends» for litt over ett år siden, og nå er han hyra for å lage reklamen til Spears' dansespill Twister Dance.

-  Jeg gleder meg stort, og synes selvfølgelig det er stas at de ringer meg igjen når de skal lage noe stort! Jeg synes Britney er veldig proff, og det var gøy å jobbe med henne forrige gang. I musikkvideo-verden blir det ikke så mye større enn Britney-jobber! skriver han i en e-post til Dagbladet.

- Utrolig proff Ray Kay, hvis ekte navn er Reinert K. Olsen, har jobbet med en rekke av verdens største artister, alt fra Lady Gaga, Beyoncé til Justin Bieber og Enrique Iglesias. Han skryter uhemmet av Spears.

- Hun er utrolig proff og har et fantastisk team rundt seg. Hun leverer knallbra foran kamera og har rett og slette hele pakken som er nødvendig for å være i toppen av pop-verdenen, sier han.

Spears har beholdt popstjernestatusen siden hun slo gjennom i 1998 med popklassikeren «Baby one more time». Men popstjernelivet har møtt på utfordringer, og Spears' svært offentlige sammenbrudd ble kjent verden rundt i 2008. For å holde stjerna si skinnende på popstjernehimmelen, tror Olsen en må klare å stadig prestere og skape noe nytt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer