Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ray Wylie Hubbard

Særegen artist, denne gang med upolert, rocka blues. Tøft!

CD: «Growl» kan oversettes med knurring, og det er det mye av på denne plata. Texas-artisten som startet som sanger og låtskriver i country/folk-gata, er blitt en djevel på slide-gitar og serverer her et rått og rocka bluesalbum med en dæsj country.

Hubbard (56) kan skrive til dels skrudde sanger om det meste; fra en tullete tekst om noen av gjesteartistene på plata («Name Droppin'») til en sang som gjør narr av artister som tror platekontrakt er saliggjørende, som må leve opp til hypen og dør av en overdose mens plata topper Billboard-lista («Rock-n-roll Is A Vicious Game») og «Bones», som vil gjøre White Stripes misunnelige. «Screw You, We're From Texas» er en saftig hyllest til noen av Austins klubber og artister, fra Willie Nelson og Robert Earl Keen til ham selv(!). Ray Wylie er ikke helt av samme kaliber, men han jobber med saken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media