Debatt: Gjengkriminalitet

Raymond Johansens tafatthet påvirker alle!

Når Arbeiderpartiet og MDG ikke greier å holde styr på problemene i sin egen bakgård, er det på tide med et skifte av styre.

TAR KAMPEN: Der Raymond Johansen, Arbeiderpartiet og MDG ikke evner å ta kampen mot unge kriminelle, så setter vi i Frp inn støt etter støt, skriver innsenderen. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet
TAR KAMPEN: Der Raymond Johansen, Arbeiderpartiet og MDG ikke evner å ta kampen mot unge kriminelle, så setter vi i Frp inn støt etter støt, skriver innsenderen. Foto: Øistein Norum Monsen / DagbladetVis mer
Meninger

I perioden mellom 1. januar og 25. februar ble det registrert 21 knivstikkinger hos politiet i Oslo. Dette er en dobling fra samme periode året før. Vi i Fremskrittspartiet finner det skremmende at Raymond Johansen og byrådet prioriterer utekontorer framfor den faktiske sikkerheten til innbyggerne i Oslo.

Når god sikring er en investering som kommer til å påvirke i dag og inn i framtida så var ikke utekontorene en særlig suksess.

Det er skremmende å se at Johansens tafatthet ikke setter innbyggernes interesser i fokus. Selv i Drammen kan ikke de eldre gå utenfor døra på kvelden uten frykt for at de møter en «oslogjeng» med onde hensikter.

Her må tiltak til for å forbedre sikkerheten til folk flest, derfor har Frp sikret Oslo politidistrikt 3,2 milliarder kroner slik at man kan forebygge og nedkjempe kriminelle miljøer. Det som gjenstår å se, er om byrådet i Oslo med Raymond Johansen i spissen, evner å sette inn et støt mot gjengene som terroriserer i Oslo og områdene rundt.

De gjengene som har slått rot i Oslo består som regel av unge mennesker som dessverre har tatt en uheldig sti i livet. Å rehabilitere og reintegrere disse unge menneskene inn i samfunnet igjen er fult mulig, men da må de forstå at det ikke er lukrativt å bedrive gjengkriminalitet.

Frp ønsker å frata gjengmedlemmer statussymboler som gjør at rekrutteringen av unge bli noe hardere. Fordi det er tiltak som bedre og flere politifolk og å fjerne den lukrative bakgrunnen for gjengkriminalitet som kommer til å fikse det Johansen ikke greier.

Det er blitt rapportert om ansatte i Drammen som har utviklet psykiske problemer på bakgrunn av jevnlig terrorisering fra «Oslo-gjengene». Når Arbeiderpartiet og MDG ikke greier å holde styr på problemene i sin egen bakgård, er det ikke bare på tide med et skifte av styre, men også at byrådet går en runde med seg selv og finner ut om de takler jobben de har blitt satt til.

Takket være Frp er vi meget nære målet om 2 politifolk pr. 1000 innbygger og det er et gledelig syn. Der Arbeiderpartiet og MDG ikke evner å ta kampen mot unge kriminelle, så setter vi i Frp inn støt etter støt, og vi gir oss ikke før befolkningen i Oslo, Drammen og områdene rundt, kan gå ut døra si uten frykt for å bli det neste offeret til en av Oslo gjengene.

Lik Dagbladet Meninger på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.