Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Reagerer kraftig på Abels berserk-gang

Både ledelsen ved Drøbak-festivalen og publikum gir Morten Abel så øra flagrer etter at han fredag gikk amok på scenen.

Det var under et sceneshow før selve konserten startet at en ifølge arrangøren «tydelig beruset» Morten Abel gikk berserk, skriver VG. Han smadret utstyr for store summer og kastet gjenstander ut over publikum.

Festivalsjef Kjell-Ove Torkildsen varsler nå erstatningskrav mot popartisten:

- Når vi arrangerer en festival som dette, forventer vi at alle yter sitt beste. Vi er ikke tjent med å ha en artist som oppfører seg på denne måten, sier en forarget Torkildsen.

Morten Abel selv vil ikke snakke med avisen, men benekter via sin manager Jan Fredrik Karlsen at han var ruset under konserten fredag.

- Dårlig dag

Manageren mener at det er naturlig at ikke alle konserter går like bra og at man av og til kan ha en dårlig dag. Han minner om at Morten Abel har holdt hundre konserter i løpet av det siste året.

Festivalsjefen godtar ikke den forklaringen.

- Her er snakk om en mann som ikke har selvkontroll, sier Torkildsen, som ikke vil tolerere at artister ikke tar festivalen deres seriøst.

Også blant publikum var det misnøye.

- Jeg synes det var en pinlig konsert. Det var direkte respektløst av Abel å oppføre seg som en rabiat, sier Guro Dahlberg (26) som var tilstede på konserten.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media