Reagerer på Hanekamhaugs Facebook-oppgjør med #jegharopplevd

- Jeg ser på menn som objekter.

OPPGJØR: Mette Hanekamhaug (t.h.) ønsker debatt rundt #jegharopplevd-trenden. Utspillet på sosiale medier falt ikke i smak hos Sigrud Bonde Tusvik. Foto: Christian Roth Christensen/Anders Grønneberg
OPPGJØR: Mette Hanekamhaug (t.h.) ønsker debatt rundt #jegharopplevd-trenden. Utspillet på sosiale medier falt ikke i smak hos Sigrud Bonde Tusvik. Foto: Christian Roth Christensen/Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tidligere stortingsrepresentant for FrP - Mette Hanekamhaug - tok et oppgjør med #jegharopplevd-trenden på sosiale medier lørdag kveld.

På sin Facebook-profil skriver Hanekamhaug følgende:

«Ja da, buhu, menn ser på kvinner som objekter. Jeg ser på menn som objekter også, skyt meg. Lurer virkelig på hva slags mennesker disse feministene henger med og er vant til, all den tid de ofte har en så grunnleggende forakt for hannkjønnet. Kanskje de bør ta et kritisk blikk på hvem de omgås med før de drar «alle svaner er hvite»-argumentet, skriver Hanekamphaug og lenker til en VG-sak om #jegharopplevd-trenden.

Utspillet får komiker og TV 2-profil Sigrid Bonde Tusvik til å reagere.

- Flau På sosiale medier legger ikke Tusvik skjul på hva hun mener:

«Jeg sier ikke mer ...», skriver Tusvik med et bilde av hele utspillet til Hanekamhaug. Tusviks innlegg har ført til en rekke reaksjoner blant hennes 65 000 følgere.

- Er oppriktig flau, skriver en person.

- Så pinlig, skriver en annen.

- Manglende respekt Overfor Nettavisen utdyper Hanekamhaug sitt synspunkt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.