Real-koner langer ut mot Victoria

Det brygger opp til catfight.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Familien Beckham har gått gjennom tøffe tider i Madrid de siste månedene. Men det stopper ikke ennå. Victoria får hard medfart av de andre Real-spillernes koner.

- Vel, hvis det var meg det var snakk om, ville jeg vært der for mannen min, og bodd hvorenn han bodde. Det er farlig. David er så sjarmerende, bare smilet hans vinner deg. Men Victoria er fjernere, sier Rauls kone, Mamen Sanchez, ifølge Evening Standard.

Ingen sympati med den angivelig bedratte fotballkona der i gården. Det er likevel ikke første gang Mamen langer ut mot Victoria. Da «Posh» ble valgt ut til å gå på catwalken sammen med Mamen noen uker etter at Beckhams ankom Madrid, karakteriserte Sanchez Victoria som en «oppmerksomhetssøker».

- Ingen kontakt

Luis Figos svenske kone er heller ikke veldig imponert over fru Beckham.

- Jeg kommer godt overens med de andre konene og kjærestene, men når det gjelder Victoria har jeg knapt sett henne, sier Helen Svedin til et ukeblad.

Forståsegpåere i den spanske hovedstaden tror Beckhams, og spesielt Victoria, er offer for sjalusi. Spesielt fru Raul skal ha tatt det tungt at universets kanskje største kjendispar ankom byen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer