Realistisk oralsex-scene førte til den strengeste aldersgrensen

- Du skal ikke straffes for å gjøre en god jobb, sier skuespilleren.

FOR HETT:  I filmen «Blue Valentine» går Ryan Gosling ned på Michelle Williams. Oralsex-scenen førte til høyeste aldersgrense i USA. Foto: AP Photo/The Weinstein Company/Scanpix
FOR HETT: I filmen «Blue Valentine» går Ryan Gosling ned på Michelle Williams. Oralsex-scenen førte til høyeste aldersgrense i USA. Foto: AP Photo/The Weinstein Company/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Man bør ikke bli straffet for å gjøre en god jobb. Sexen føltes ekte - scenen var ikke sexy eller «en sex-scene», og det var det som gjorde at vi fikk trøbbel, sier Ryan Gosling til UK Guardian.

Skuespilleren forteller om oralsex-scenen i filmen «Blue Valentine», hvor han «går ned på» motspiller Michelle Williams.

Strengeste sensurgrad Scenen ble for drøy for Motion Picture Assosiation of America (MPAA) - komiteen som bestemmer merking og aldersgrenser av amerikanske filmer.

De valgte derfor å merke filmen med NC-17, som er den strengeste sensurgrensen, og tilsvarer tidligere «X-rating». Det betyr at ingen under 17 år, heller ikke sammen med foreldre eller foresatte, har lov til å se filmen. 

- Vi ble rett og slett sjokkerte. Jeg mener vi har laget en meget respektfull film. Den utnytter ingen, og er ærlig og intim, skal Deres Cienfrance, filmens regissør, ha sagt til magasinet Indiewire om sensurvurderingen. Det skriver politiken.dk.

- Stolt av scenen Willimas, som får særbehandligen av Gosling i filmen, skal ha fått tilbud om å klippe bort scenen om hun syns den ble for upassende.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer