Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Reality-serien du styrer selv

«The Sims» kan bli tv-serie.

(Dagbladet.no:) Nå kan et av verdens mest populære tv-spill ende opp som reality-tv. EA Games vurdere å lage en interaktiv tv-serie hvor seerne kan kontrollere handlingene til rollefigurene - akkurat som i spillet «The Sims».

Perfekt hvis du liker reality-programmer, men er lei av de som er med i dem. Hadde det ikke vært kult å bestemt hvem som skal kline med hverandre, eller hvem som skal ta oppvasken?

Hele verden

- Én idé er at du kan styre en familie, fortelle dem når de skal gå på kjøkkenet og når de skal legge seg - og på denne måten kan folk i hele verden delta, sier markedssjef Jan Bolz i EA Europe til nyhetsbyrået Reuters.

Produsentene ser for seg at seerne stemmer på forskjellige handlinger.

EA bekrefter at de har innledet samtaler med flere tv-selskaper, men vil ikke komme med flere detaljer om planene.

Populært blant jentene

Et slikt tv-show vil kombinere to populære underholdningssyssler, nemlig dataspill og reality-tv.

I «The Sims» kan du kontrollere livene til hverdagslige karakterer i en detaljert animert verden, og dette spillet har vært spesielt populært blant kvinner - som tradisjonelt sett har holdt seg unna dataspill. EA Games har solgt mer enn 36 millioner kopier i «The Sims»-serien, og kvinner har kjøpt 60 prosent av dem.

DINE AVGJØRELSER: Sammen med alle tv-seerne kan du bestemme for eksempel om disse to skal gå inn på soverommet eller ikke.
SKAL HAN JOBBE VIDERE? Eller får samboeren til slutt litt oppmerksomhet ...
SKAL DE SLÅSS VIDERE? Eller skal de bli venner igjen ...
SKAL HAN GJØRE EN GOD JOBB? Eller bare surfe rundt på nettet ...
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media