Reality-tapere tar advokat

- Jeg er fly forbanna, sier Andre Iversen. Ikke alle likte at han vant en halv million kroner på TV3s reality-serie Kråkeslottet.

Andre Iversen stakk av med en halv million kroner skattefritt etter å ha danket ut alle de andre deltakerne i reality-serien Kråkeslottet på TV3. Men nå har en eller flere av de som tapte kampen kontaktet advokat for å få Iversens seier kjent ugyldig.

De mener at Andre Iversen og Espen Asbjørnsen skal ha avtalt å dele gevinsten dersom en av dem vant. Det er i strid med konkurransereglene for serien.

- Dette er i utgangspunktet noe som produksjonsselskapet Strix tar seg av, sier informasjonskonsulent Trine Haugen i TV3 til Dagbladet.no. Hun bekrefter at en eller flere av deltakerne har kontaktet advokat.

- I hvertfall for å gå igjennom saken, sier Haugen.

Flytter sammen

Andre Iversen er fly forbanna på at noen mener han har jukset.

- Jeg synes det er helt jævlig og stiller meg helt uforstående til at noen har kontaktet advokat, sier Iversen til Dagbladet.no.

Han traff Espen Asbjørnsen i reality-serien og de ble bestekamerater. Nå skal de dele leilighet i Oslo, men Andre avviser at de to har avtalt at de skal dele premien.

- Jeg betaler kanskje husleia og spanderer kanskje en sydentur på ham, men det har aldri vært snakk om at vi har avtalt på forhånd å dele premiepotten, sier Iversen til Dagbladet.no.

Til Dagbladet i går uttalte Iversen at han skjønte at ikke så mange gadd å se på serien på TV3 '... siden de nesten bare valgte ut mongiser til å være med på showet.'

- Jeg står for den uttalelsen, ler Iversen, som synes det er topp at han både vant premien og fikk en bestekamerat i 'Kråkeslottet'.

Kanskje får reality-serien også større oppmerksomhet dersom saken havner for retten, enn den hadde på tv.

VANT EN HALV MILL: Andre Iversen.