Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Realityprofilens grusomme hevn

Brukte tannbørste til å straffe eksen etter utroskap.

EKKEL HEVN: David Cannon og Hayley Vernon fra «Gift ved første blikk Australia» verserer i landets aviser etter at David har innrømmet en ekkel tannbørstehistorie. Foto: Nine network
EKKEL HEVN: David Cannon og Hayley Vernon fra «Gift ved første blikk Australia» verserer i landets aviser etter at David har innrømmet en ekkel tannbørstehistorie. Foto: Nine network Vis mer

Fans av det australske TV-showet «Married At First Sight» ble sjokkert da en av deltakerne brukte partnerens tannbørste til å vaske doen.

David Cannon og Hayley Vernon er deltakere på realityprogrammet «Married At First Sight». Programmet går ut på at eksperter spleiser deltakerne, så må paret dra på bryllupsreise og bo sammen over en lengre periode.

Ville ha hevn

Seerne skal derimot ha blitt forbløffet når David bekreftet i podkasten «Not here to make friends», at han skrubbet doen med TV-Konas tannbørste. Hendelsen skjedde etter at Hayley hadde vært utro med en annen deltaker.

Ifølge David angrer han på stuntet:

- Hayley fortale meg ingenting om at hun hadde vært utro, selv tre dager etter det hadde skjedd. Jeg hadde fortsatt nøkkelen til hotellrommet hennes og bestemte meg for at jeg skulle ta igjen. Det var veldig barnslig av meg, sier David til News.

THROWBACK: Det er med blandede reaksjoner Thammy Dias og Nathan Kahungu fra «Love Island» får se seg selv på TV for første gang. Video: Rød Løper/TV 2 sumo Vis mer

Videre forteller han at Hayley, hans tidligere partner, alltid forlot doen møkkete, og det var slik han kom på å bruke tannbørsten hennes.

Reaksjonene har ikke latt seg vente på Twitter, og flere av seerne har vært kritiske til begge partene.

Brukte tannbørsten lenge

Hayley har tidligere kommentert hendelsen i et radiointervju for australske «Hit FM».

- Det er nok det verste som har skjedd i programmets historie, det er på randen til mishandling. Jeg liker ikke å snakke om det.

Ifølge Mamamia skal Hayley ha brukt tannbørsten i fem dager før en av de andre deltakerne fortalte henne hva som hadde skjedd.

- Jeg klikka helt. Jeg fikk et sammenbrudd. Jeg angrer fortsatt på at jeg ikke tok det videre til politiet. Jeg hadde kontakt med dem tidligere, og de mente jeg hadde en god sak. Det kan være helsefarlig, jeg kunne ha fått Hepatitt A, sier hun.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!