Realityshow sendte dem på modelltoppen

Kine og Frøydis vant TV3s «Top model». Det sendte dem til topps på den norske modellhimmelen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): - Er alle jentene her? Hvor er Henriette? Du skal ha denne kjolen. Kine, du skal ha denne hatten og veska som tilbehør.

På det trange bakrommet hersker småkaotiske tilstander. Designer Hild Rief småløper rundt og retter på plaggene som jentene straks skal vise frem på catwalken.

Det er designer Riefs første visning på Oslo Fashion Week, og alt må sitte som det skal før modellene skal til pers. Blant de rundt 10 jentene som i dag skal vise klærne hennes- er flere av dem tidligere deltakere i TV3s realityshow «Top model».

Ettertraktet

I likhet med mange andre norske designere, velger Hild å bruke profilerte modeller som Kine Bakke(22) og Henriette Floridon Stenbeck (20). Kine vant forrige rundes, mens Henriette fikk andre plass det samme året.

Designer Rief legger ikke skjul på at det er et pluss at Kine og Henriette har vært på TV.

- Jeg har merket at disse jentene er fryktelig ettertraktet. De er både dyrere og langt oftere opptatt enn de andre modellene. Som designer er det klart at kjendisfaktoren på de som bærer kolleksjonen din har noe si. Jentene tiltrekker seg oppmerksomhet, og dermed kommer også designerens klær i fokus. I tillegg synes jeg de er både profesjonelle og flotte modeller, mener Rief.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer