Realityshow skal gi «Twilight»-rolle

Tysk TV jakter på skuespillertalent.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Har du lyst til å spille i en av de neste «Twilight»-filmene? Det kan nok bli vanskelig. Men ei tysk jente kan få drømmen oppfylt i sommer.

Den tyske TV-kanalen RTL lover nemlig bort en vampyrrolle i premie til vinneren av en ny realityserie.

Vinner TV- og filmroller«Mission Hollywood» heter den, og innspillingen begynte allerede i mars. Det skriver blant andre bransjebladet Variety. 12 tenåringsjenter konkurrerer om å bli den beste skuespilleren i serien.

Den tyske filmstjernen Til Schweiger er programleder for realityserien, mens størrelser som Carmen Electra, filmprodusent Erwin Stoff og Summit Entertainment-direktør Michael Schaefer stiller opp som gjestedommere. Dette ifølge Hollywood Reporter. Jentene skal bryne seg på scener fra filmer som «Dirty Dancing», «Misery» og «9 1/2 weeks».

I tillegg til en rolle i en av de neste «Twilight»-filmene, kan de vinne roller i RTLs sykehusserie «Doctor's Diary», den amerikanske TV-serien «Bones» og en ny musikkvideo fra Lady Gaga. Realityserien får premiere på RTL 8. juni.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer