Realitysjekk

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ER «IDOL» EN

talentkonkurranse, eller er det bare en musikalsk «Big Brother»-variant hvor TV2 herser med naive tenåringer for å stjele seerandeler fra NRKs gullrekke? Et brennaktuelt spørsmål, skal vi dømme etter den feberhete temperaturen rundt «Idol»-deltakerne.

ALLES FAVORITT

Anh Vu (17) røyk altså ut av konkurransen sist fredag, til de samme alles store sjokk og fortvilelse. Dette resulterte i ulykksalige omstendigheter, hvor «Idol»-deltakerne som fortsatt henger med i konkurransen, og i særlig grad den sympatiske, men uheldige Sandra Lyng Haugen (16), blir sjikanert på det groveste via verdens største bygdesladdersystem - Internett. Av Anh-fans som åpenbart lå på sofaen og sov da stemmene skulle sendes inn.

Spol så tilbake: Var det ikke ekstremt kontroversielt at juryen i Kurt-og-David-runden av «Idol» satt og slang spissformulerte meldinger og knuste selvbildet til deltakerne i fjor? Visste ikke samtlige påmeldte deltakere til årets «Idol»-sirkus at det selvsagt er en viss sjanse for å få mer eller mindre velbegrunnet kritikk fra jury og presse?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer