Realitystjerne dømt for stripping

Dømt til 45 dagers fengsel, men slipper å sone.

(Dagbladet.no): En 29 år gammel kvinne som deltok i et av de kjente realityprogrammene på norsk TV, er i Sør-Østerdal tingrett dømt til betinget fengsel i 45 dager etter at hun strippet i en politibil og kom med drapstrusler.

Ville på do

Kvinnen, og en jevnaldrende venninne knuste en rute på en restaurant på Trysil i februar 2003. De kom i klammeri med dørvaktene på stedet og det endte med at de fremsatt drapstrusler mot vaktene og deres familie.

Politiet kom til og pågrep kvinnene. Men inne i politibilen fortsatte realitystjernen. Hun tok av seg buksa og trusa foran to politimenn. de følte hele situasjonen som ubehagelig.

- Jeg husker jeg tok av meg klærne og sa jeg ville tisse i politibilen, forklarte 29-åringen i retten i forrige måned.

Politimann redd

En av politifolkene følte seg handlingslammet av situasjonen. Årsaken var at venninnen skal ha truet med å rispe seg opp slik at det så ut som om hun var blitt voldtatt, om ikke politiet stanset og lot 29-åringen få tisse.

Dommen på 45 dagers betinget fengsel samt saksomkostninger og bot på 8000 kroner lik med aktors påstand. Venninnen ble ilagt en bot på 5000 kroner.

FLAU:</B> 29-åringen har uttrykt at hun skammer seg, når hu leser i tiltalen hva hun skal ha gjort i politibilen og på utestedet.