Rebecca stripper på TV

I går var Rebecca Loos påkledd på norske TV-skjermer. Snart er hun naken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I går så du det beryktede tv-intervjuet som Rebecca Loos (26) tjente et millionbeløp på å gi til Sky One. Nå smir hun mens jernet mildt sagt er brennhett.

Ifølge Daily Mail er den bifile fristerinnen nå klar til å kaste klærne på Playboy TV. Hun skal ha spurt om å få tilsendt videoer av andre berømte kvinner som har strippet for mykpornokanalen - inkludert Pamela Anderson og Carmen Electra - til hotellet sitt i London.

Kilder nær den spansk-nederlandske jenta hevder at hun har bedt om 1,5 millioner kroner for å stille opp i programmet «Centerfold». Opptredenen til «the Sleazy Senorita» vil i tilfelle bestå av å danse eksotisk til eggende rytmer mens hun kaster plagg for plagg.

PR-agenten Max Clifford, som representerer Loos, skal være i forhandlinger med Richard Gale - den europeiske markedssjefen til Playboy TV.

- Rebecca er utvilsomt vårt førstevalg til en spesialutgave av Centrefold, og er på alles lepper. Vi gir frøken Loos et konkret tilbud som forhåpentligvis vil få henne til å følge i fotsporene til Pamela Anderson, Carmen Electra og Salma Hayek, sier Gale.

Rebecca Loos har vært i London hele uka. Mandag var hun med i tv-showet «Richard and Judy» på Chanel 4, tirsdag dukket hun opp på premieren til Tarantino-filmen Kill Bill: Volume 2.

Engelske medier mener hun har tjent omkring ti millioner kroner siden hun først fortalte om sitt ti dager lange forhold til David Beckham.

Og om vi ikke har minnet deg på det ofte nok: David Beckhams eneste svar på påstandene er at det er «latterlig».

KASTER KLÆRNE: Rebecca Loos skal være i forhandlinger med Playboy TV om å vise alt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer