Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Rebekka Bakken

Sangtalent på trygg grunn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

CD: Rebekka Bakken er et udiskutabelt vokaltalent. Den 35 år gamle Lier-kvinnen er fremdeles ukjent for et stort publikum. Hun forlot Norge midt i 20-åra og flyttet til New York, der hun samarbeidet med ulike jazzmusikere. Hun bor nå i Wien, og med overgang til det store plateselskapet Universal, kan det bety et mulig gjennombrudd. Hun har forlatt jazzen, men ikke helt. «Is That You?» er en voksen vokalpop-plate rettet mot et Silje Nergaard og Norah Jones-publikum.

Bakkens mykmelodiøse og vokalbaserte jazzpopunivers er ikke langt unna Norah Jones\'. Rebekka Bakken har en varm og variert stemme, og hun skriver fine melodier.

Hun har også produsert plata, som inneholder ålreite detaljer og passe lekne arrangementer. Min hovedinnvending er hennes manglende vilje til å gi seg selv mer motstand. Hun burde utfordret langt mer. Det blir for forutsigbart.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!