Recap, Game of Thrones, sesong 8, episode 5

Recap: Hvem er det største monsteret i Westeros?

Ukas episode bød på gjensyn med mange av seriens mest grufulle scener.

NB! SPOILERE: Nest siste episode av «Game of Thrones» ga oss overraskelser, dramatikk og bjeller. Tronetid-panelet gir deg alt du trenger å vite fra «The Bells». Med: Marie L. Kleve Inger Merete Hobbelstad Marie Røssland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Nest siste episode i «Game of Thrones»-sesongene pleier å være heftige saker, og dette kunne jo ikke bli noe unntak. En høydramatisk og mektig episode, proppfull av detaljer, referanser, profetier som gikk i oppfyllelse (og som ikke gjorde det), og som ikke minst presenterte oss for det aller største monsteret i Westeros - for ikke å si hele George RR Martins fantasyunivers.

NB: Dette er en recap, den blir laaaaang og stappfull av spoilers, så ikke les videre hvis du ennå ikke har sett ukas episode (og har ambisjoner om å leve i det uvisse en stund til).

Det har vært delte meninger blant fansen om kvaliteten på den aller siste «Game of Thrones»-sesongen, og mange av handlingstrådene kunne fortjent en grundigere, langsommere og mer realistisk behandling.

Men la oss nå legge til side all klagingen på merkelige tidshopp og korttenkte avgjørelser fra bikarakterer (kunne du ikke bare vært litt mer diskret, Varys?), og si oss enige om dette: Å se en av de største fanfavorittene utvikle seg fra skjør, liten blomst til fullblods monster gjennom åtte sesonger, har vært en mektig opplevelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer