Recap: Game of Thrones, sesong åtte, episode seks

Recap: Ironien som forsvant

«Game of Thrones» endte ikke helt som forventet. OBS: SPOILERS!

NB! SPOILERE: «Game of Thrones» er over, og Tronetid-panelet tar deg gjennom den storslåtte finale-episoden, «The Iron Throne». Her blir det tårer. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Så var det over. Åtte sesonger med blod og gørr og plutselige dødsfall endte... kanskje ikke helt som alle hadde sett for seg.

NB: Dette er en recap, den aller siste fra «Game of Thrones», så hvis du ennå ikke har sett ferdig serien, MÅ du faktisk stoppe å lese nå. Ellers blir det ikke noe moro mer.

Hva hadde vi ventet, egentlig? At Drogon skulle snu seg mot dronningen sin og brenne ned resten av byen og henne og alle heltene våre i én jafs, inntil skjermen gikk i svart? At Nattkongen ikke var død likevel, men kom marsjerende ned Kingsroad, for å ta knekken på de levende én gang for alle? Eller at alle bare skulle fortsette å kjempe mot hverandre, i en battle royale-aktig finale, inntil ingen sto igjen, kanskje utenom Sam, som overlevde for å fortelle historien videre?

Hadde du spurt meg for et par år siden, hadde jeg hatt større tro på alle disse, enn på den langt lysere avslutningen vi faktisk fikk. George RR Martin har lovet oss en bittersøt slutt, men siste episode ble mer søt enn bitter. Til og med «Ringenes herre», seriens åpenbare forbilde, sluttet surere enn dette (i bokform, i alle fall).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer