Red Dead Revolver

«Red Dead Revolver» kan by på lite innovativ westernaction.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Diskuter spill

Jeg ventet meg faktisk ganske mye av dette spillet, jeg. På tross av en liten glipp med «Manhunt», er Rockstar-navnet ellers et tegn på beinhard kvalitet - hvem har vel ikke hatt glede av «Grand Theft Auto»-spillene?

Her var altså alt tilrettelagt for en glimrende kjærlighetsaffære med alt som var tøft i Ville Vesten - men det endte ikke opp som en fulltreffer, men mer som et vådeskudd.

I dette tredjepersons skytespillet gjør du som i så mange andre tilsvarende spill: Løper rundt og skyter folk, som regel uten nevneverdig grunn.

Selv om grafikken ikke er revolusjonerene på noe vis, har Rockstar likevel klart å gi spillet sin helt særegne stil, som langt på vei setter stenmingen slik man vil ha den.

En særegen vri når du skyter mot litt vanskeligere motstandere, er at du kan sakke ned tiden - hørte jeg noen nevne Max Payne og bullet-time? - for deretter å plassere noen reale fulltreffere der det måtte behøves. Ellers er alt ved det ordinære, og flerspillerdelen er ikke bare forvirrende, den er også lett glemt.

Hvis du skreller bort alle designgrepene - og ikke minst attituden - som Rockstar har krydret spillet med, sitter du igjen med ikke mer enn et gjennomsnittlig, ganske døvt skytespill.aDiskuter spill

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer