Redd flygende babyer

Pop-ikonet Michael Jackson raser mot en nytt nettspill hvor du skal redde flygende babyer som superstjernen kaster ut fra en balkong.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nettbrukere verden over morer seg med spillene «Michael Jackson Baby Drop». I fjor gikk bilder av eksentriske Jackson verden rundt, da han holdt sønnen Prince Michael II over rekkverket fra en hotellbalkong i sjette etasje. De mange skuelystne tilskuerne på bakken var skrekkslagne vitner til popstjernens oppførsel i Berlin.

Nå har noen grepet fatt i hendelsen og laget tre forskjellige spill av opptrinnet fra luksushotellet Hotel Adlon i den tyske hovedstaden. I spillet skal du redde små barn som kastes ut fra en balkong av Michael Jackson. Om du klarer det øker poengsummen din.

Ifølge CNN skal Michael Jackson ikke synes noe særlig om spillet som nå spres via internett. Han beskriver spillet som utrolig sykt og superstjernen vurderer å saksøke selskapet som har laget spillet. Jacksons egen oppførsel fra Berlin har han derimot ikke kommentert, bortsett fra hans bror Jermaine Jackson som uttalte etter fadesen at Michael er en praktfull far som er veldig flink med barn.

De tre spillutgavene går ut på det samme, men er litt forskjell oppbygd. I det ene spillet ser du tydelig Jackson som kaster ungen utfor balkongen. Du skal fange ungen i en kurv. I det andre spillet har spillmakerne laget et karikert utgave av Jackson. Du skal fange ungene i et laken. I den siste versjonen er det ikke bare Michael Jackson som slipper unger fra balkongen, men også hans søster Janet Jackson og Quincy Jones.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer